Δημοσιέυσεις

Εκδηλώσεις, αρθρα και δράσεις απο την ΥΛΗ και συνεργατες

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ "DANIEL" ΚΑΙ "ELIAS"

Διαβάστε την Έκθεση για τις ζημίες που προκλήθηκαν από τις δυο κακοκαιρίες στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου. Αξιολογούνται οι αιτίες και γίνονται προτάσεις αντιμετώπισης παρόμοιων φαινομένων.

Περισσότερα

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΣΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε το άρθρο του Δασολόγου Αδαμόπουλου Θέμη για τον ρόλο της απογραφής δασών ως εργαλείο αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΦΥΤΕΥΣΕΩΝ

Ο οδηγός φυτεύσεων δημιουργήθηκε από την εταιρεία ΥΛΗ στο πλαίσιο συνεργασίας της με το UNEP των Ηνωμένων Εθνών για την εκστρατεία PLANT FOR THE PLANET.

Περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Εκδήλωση με θέμα “Ελληνικά Δάση & Κλιματική Αλλαγή – Εξέλιξη & Προσαρμογή” πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΥΛΗ. Διαβάστε όλες τις παρουσιάσεις και δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση.

Περισσότερα

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΦΥΤΑ

Η ΥΛΗ συμμετέχοντας στην προσπάθεια για την διατήρηση των δασικών οικοσυστημάτων, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την διατήρηση της βιοποικιλότητας κυκλοφόρησε έναν οδηγό με ελληνικά δέντρα και θάμνους.

Περισσότερα

ΕΡΓΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΛΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η ΥΛΗ συμμετείχε ως Σύμβουλος στο μοναδικό, για τον Ελλαδικό χώρο, έργο αποκατάστασης και ανάδειξης της Λατομικής τέχνης στο λατομείο Αλούλα της Πεντέλης. Διαβάστε μια λεπτομερή παρουσίαση του έργου που πραγματοποιήθηκε.

Περισσότερα

ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΟΔΑΣΩΝ

Διαβάστε την εργασία του Δασολόγου Ηλία Καπράλου για τον ρόλο της μελισσοκομίας στην διατήρηση των πευκοδασών.

Περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε την εργασία της ΥΛΗ – Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος για τον ρόλο των Ελληνικών Δασών στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής.

Περισσότερα

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε στο επόμενο έργο σας?

Επικοινωνίστε μαζί μας